Obertes les inscripcions al programa de emprenedoria social ESDIS

A partir d’avui obrim les inscripcions per poguer gaudir de tot el programa d’emprenedoria en l’àmbit de l’economia social que consisteix en: 5 sessions gratuites de 2 h d’assessorament, una guía d’emprenedoria que es pot fer servir de manera autònoma a l’espai multimèdia de la Biblioteca de Les Roquetes, i l’accés a una plataforma online oberta  amb mòduls de formació online.

A més a més els inscrits a les 5 sessions formatives, podrán gaudir de les activitats programades com “Diàlegs i panell de retorn” amb empreses socials consolidades. Es fará la visita de cinc empreses socials amb un emprenedor que ens explicarà com treballen i com s’han consolidat en aquest sector.

El programa, està coordinat per l’Associació Avalon i  Ceps Projectes Socials i amb suport de l’Ajuntament de Barcelona i Barcelona Activa. L’objectiu és promoure nous models d’autoocupació en el sector de l’economia social, oferir eines per a lainnovació social i connectar al públic amb experiències emprenedores.

PROGRAMA DE L’ITINERARI FORMATIU Dates: Divendres 1, 8, 15, 22 i 29 de juny, de 10:30h a 12:30h

Lloc: Biblioteca de les Roquetes. Via Favència, 288 B – 08042 Barcelona 
Metro Roquetes o Via Júlia

Inscripcions:
esdisemprenedoriasocial.cat/calendari 

info@esdisemprenedoriasocial.cat
Telèfon 653 276 153

Segons la font estadística de l’Ajuntament de Barcelona (Idescat), el nombre de persones aturades al districte de Nou Barris a maig de 2017 era de 10.1%. Sent aquesta la taxa d’atur més elevada de tota la ciutat (Barcelona). Així mateix, la taxa d’atur entre les persones immigrades pràcticament dobla aquella de les persones locals.

Es per això que neix el projecte EDIS (Emprenedoria Social, Diàlegs i sensibilització) un programa  per atendre a persones i habitants del districte de Nou Barris, en situació d’atur.

Aquest projecte finalitzarà amb una Conferència Internacional, on el tema central serà l’emprenedoria social adreçada a dos col·lectius en risc d’exclusió:persones joves i persones majors de 45 anys, especialment dones i persones d’origen immigrat.

 Shares