9 març / Quarta xerrada ESDIS: Autoocupació i emprenedoria social

 

El programa ESDIS, sobre emprenedoria social i noves fórmules de autoocupación continua divendres 9 de març a les 11:30h. La sessió es realitzarà en el Ateneu de Fabricació Ciutat Meridiana. L’equip de l’Ateneu us rebrà amb una breu presentació i recorregut per les instal·lacions per conèixer els seus equipaments i serveis.

Seguidament els assistents podran gaudir de la xerrada d’Òscar Martínez Ciuró, qui és el responsable de la línia d’innovació en els projectes internacionals de Trànsit projectes i qui s’ha especialitzat en la línia de desenvolupament i assessoraments de laboratoris makers i fabriques de creació.

Òscar ens parlarà de la seva experiència nacional i internacional treballant amb emprenedors i makers que han sabut projectar la seva idea, executar-la i fer del món de les impressores 3D i dels fablabs una oportunitat d’ocupació.

Si vols participar en aquesta o en una altra de la xerrades programades durant el més de març, consulta la programació en aquest enllaç o segueix-nos per les xarxes socials amb el hashtag #EDISbcn per estar al dia del desenvolupament del programa.

 Shares